Blogger Backgrounds

Wednesday, May 11, 2011

habis sudah darjah satu

habis sudah taun satu diploma of fishery sesi 2010/2011 di university Malaysia Terengganu.. huhu..
mcm2 kenangan suka duka gadoh gadoh.. masam muka.. macam2 lah dilalui bersama kawan2 slama menetap di negeri orang ni.. skejap je masa berjalan.. tup-tup.. dah nak dkat stahun kenal kawan baru.. tup-tup dah habis setahun belajar.. umur pon, tup-tup dah mningkat.. hee

masa last sem 1,, kami g jalan2 kat LA HOT SPRING, setiu.. berkonvoi 5 buah keta.. aku slah seorang pemandunya.. buat bbQ, makan2, bekelah,, huhh terbaik..












selain lata.. ada lg tempat kami p.. huhh memang sakan la makan angin.. kenyang sangat der makan angin kat terengganu nii.. smpai kemaman kami tuju.. yeahh MESRA MALL bajet nak tengok wayang.. alih2 xsempat.. hoho.. padan mukee!!





melompat kat mesra mall.. memang muka xmalu smua.. kameraman yang malu.. huhu..
sem dua ni x smpat pegi jalan2 seperti yg dirancang.. rancangan nak pegi LATA TEMBAKAH.. oleh dsebabkan hal-hal yg tertentu,, xsempat kami anak2 ikan ni nk mandi lata ramai2..
huhu walaupon x sperti yg dirancang,, sempat jugak pegi mandi kat sekayu last2 sem ni.. 
pegi rumah yati kat Kuala Berang.. antar barang.. makan tengahari pe.. family dia ajar makan budu ngan durian.. perghhh superb laa.. terbaik derr,, balik umah aku ajar mak aku makan cam tu.. huhu.. berselera..







balik umah cuti-cuti teringat kat kwan2 kat tengganu nuhh.. happy happy lepak ngan kawan2..
yehhhaaa.. balik ni nak jumpa kawan2 lama,, g ronda2.. 
sebelum balik ganu.. nak p naik bukit bendera.. bukit bendera dah buka.. 
hahh lg satu.. nak p makn meatball kat ikea... apa lagi terjah selangor la cuti nii...

:: dalam mood gembira.. hope projek balak mak aku berjalan lancar.. then izzah enterprise dilancarkan.. 
semoga Allah memberkati impian aku..