Blogger Backgrounds

Thursday, July 28, 2011

haii!!assalammualaikum my blog!!
tu diaa aihhh.. berabuk.. lama x singgah sini.. busyy!! huhh =.= busy la sngat.. hang buat apa hahh??
xtau laa... nak kata sibuk berpantang.. kawin pon x lagi.. hahh damn!! stop merapu!!
ok.. berbalik pada ceriteraborink aku.. aku nak citer pasal aku g KL dan seterusnya ke pulau Bidong ... ikut hampa lah nak dengaq ka dak.. ada aku kisah... hoho

14hb julai 2011.. mid-semester break... total2 seminggu la cuti.. mula2 cheq xmau balik sbb cuti brapa kerat je pon.. dalam semester break tu kena g Bidong jugak.. jadi free dlam 3-4 hari je.. hhhhahh..
tibe2 chatbox dari mak uda aku naik.. mengajak jalan2 kat KL nuhh.. memperangatkan lagi aku dgan barang2 shopping... huhhh xleh blaa..
hahh pikir2 balik... bagus jugak... kalau balik umah.. mesti liat nak balik umt.. terus g beli tiket sani express turun hentian putra *mmng lama dah mngidam nak naik bas tu.. pegi kedah dato sani xbuat g bas.. hanya memandang sayu bas yg lawa tu... hahhh akhirnya naik jugak.... heheh

hahhh kecoh habis kat org aku balik umah mak uda.. Saujana Utama.. nak g ronda2 KL... mintak kebenaran,. mak pon on jee.. abang aku tu jeles ckit.. dia kena keja.. klau x.. dia pon terjah jugak..

ada lah sorang kawan nihh.. nak ikut jugak... aku pon angkut lah skali si Rahmat ni.. rahmat nak jumpa kak dia.. hahh sorang lagi.. si IZZ.. layan jee.. angkut!! depa ni geng2 utaqha skali ngan aku... tu boleh masuk kepala,,
bajet g KL nak jumpa ni la.. nu laa.. xjadi.. pakat busy.. ye laa p KL pon bapa hari je an,,







karoke.. kakak rahmat belanja... wuuu.. terbaik laaa...



haha.. nasib laa.. cam baby sitter dah..



hari last.. dah nak balikk... rindu naufal dan isfahan
mnjadi sardin kami duk kat KL.. berebut ngan org balik keja lah,, komuter rosak lah, kena tukar ngan rapid bas la bagai. huhh hilang seri... ada yg tobat xmau p KL.. aku on je.. sekali skala nak serabutkan pala otak.. ok what.. bila lg nak travel bujang gini.. hoho..  nanti ada masa nak g lagi. dah tau selok belok KL.. TQ to   mak uda dan kak rahmat.. bawak kami ronda2.. teehee... tapi kan, agak terkilan ckit, xdpat pegi ikea... huu meatball dia.. aku rindu sangat2.. xpe2 lenkali.. hee

hahh yang xlee blah bila hari last nak balik tu.. komuter rosak tengah jalan.. ckit lagi nak smpai hentian putra.. lepas dah hentian segambut.. haihhh nak teyak rasa.. mula laa terpikir poket yg agak nipis nak kuarkan duit lagi.. beli tiket lain.. huu sib baik sempat,, tu pun kena hingaq bekepok ngan drebar bas.. hahh xkisah dah.. janji sampai ganu.. mampuih la nak kata pe an..
dah rasa nak lega tu.. bas pulak rosak kat karak highway.. hahh suda.. sib baik siang.. tu la.. dreba bekeng sangat,, xbaca bismillah la tu.. oppsss.. lebih lak.. hehe
tukar bas .. bas trans 2 tingkat.. huhh cam ngokngek g.. panas la.. huu sabo je lah... xkira dah pulau bidong lam pala otak dah nii..
haa apa apa pon.. Alhamdullillah kami smpai dgn selamatnya..
wuu.. BIDONG plak lepas ni.. teeheee