Blogger Backgrounds

Sunday, October 30, 2011

cuti je!

assalammualaikum.. salam sejahtera sume..
hai..hai..hai

birthday aku baru je lepas.. 14/10/11 haritu.. sikit lagi nak lawa tarikh tu.. tiga tahun lagi 14/10/14.. lagi lawa kan.. kan..kan.. hee
apa la akan jd pada tarikh tu.. hurmmm.. semoga pada tarikh tu menemu kegembiraan,kebahagian, dan sama waktu denganya.. BTW kita hanya mampu berharap, harap..harap.. dan harap.. Allah yang menentukan.

sambutan tahun ni nothing special, but special too.. cuti sem bermula.. mak aku travel mai jalan ganu dan ambik aku skali.. izz follow aku..
walaupon xade ape2.. but bersama insan tersayang dan sayangss jadi laa.. bahagia rasa retu, walaupon ada problem lain.. malam dpat mesej.. bila paginye jumpa.. xlupa ucapan itu lagi.. tQ tQ <3

hari tu, seharinnya aku drive dari terenganu sampai tampin negeri sembilan.. agak letih.. potong trela, lori minyak la bagai.. alhamdullillah kami selamat.. mcm xpecaya je aku yg drive,, huhh kembali ke alam nyata.. itu aku!.. hee
sampai Tampin.. terus kuar makan lak kat Melaka,, kat Muara sungai duyung rsanya.. boleh tahan laa.. bnyak seafood,, main sedut sedut siput.. pastu singgah maidin ayer keroh.. besaq la mall depa.. kalah maidin mall  KT oo...







esok tu g ronda Melaka.. aku ngan izz je.. mak aku malas jalan.. redah je lahh.. ronda gitu2 je.. itu budak not in mood laa..huhhh..
rojer arip.. redah g umah dia kat Merlimau..




sampai tampin mak aku kata nak balik utaqha malam tu jugak.. haiyaa maa.. bikin sempott laa.. tido kejap.. sebelum kul 12 mlam bertolak... aku bawak keta tersengguk sengguk.. nak pejam teguk air, then kalih orang sebelah.. sedap tdo dia..
speed je.. xheran dah speedtrap ke hape.. janji aku xngantuk.. masa tu ada trpikir,, haiilaa hantu,, meh la teman aku drive.. hahh ngarut.. mai sungguh baru tau..
benti tido kat tapah sejam..
then bertolak balik.. hantar mak aku kat umah kejap.. pstu trus g alorsetar hantar izz,, dia naik bas.. aku xhntar dia smpai umah coz nak aku p jitra lepas tu.. xsama laluan..
rojer ain.. g umah sewa dia.. rushing2 sebelum ain p kelas.. budak poli xcuti.. depa semua p kelas.. aku tido kat umah dia.. hee

macam keje gilerr pon ada.. siksa diri pon ada..
itulah aku.. apa nak buat.. buat je.. redahhh.. selagi termampu. kita redah.. yeahhhhh
hidup mau happy.. wlaupon tidak happy melanda.. mungkin ini takdir aku :D
orang dengar happy kan,, jalan sana jalan sini.. tapiiii arghhh.!!


*gambar aku xder pon.. banyak kekangan yang berlaku.

balik dari melaka.. g langkawi lak.. jalan2 je. kepuasan yang kurang menjelma.. xpe dugaan.. belum masanya lagi..

Tuesday, October 11, 2011

habis dah part 3.

Assalammualaikum & salam sejahtera
apa habaq hampa semua?
yeahhh aku dah habis exam wehh..
perghhh part 3 ni ada satu hari tu dua paper kena perah otak...
dah ler paper yang agak SENANG suam suam kuku.. huhh meme killer la..
tengok kawan2 kaluaq awal.. haishhh xleh jadi.. jeles baq hang..
sabaq2.. haishh aku bukan paa. kluaq lewat sebab nak tiru.. hik2.. jadi laa,,, membantu gak satu dua markah..

habis exam.. pa lagi,, balik laa.. sem ni mak aku mai ambik.. esok mak aku sampai.. semoga perjalanan mak aku berjalan lancar.. ronda ganu 2 hari.. pastu nak terus ke Tampin, N9.. jalan2.. tau dahh.. aku yg kena drive.. ganu ke Tampin 7 jam lebih... pastu tampin ke SP.. lebih kurang 6 jam.. pecah rekod baru lg.. izz follow aku jugak.. hehe xla boring sangat nanti.. mak aku p mana pon bleh jadi kerja,,, agak boring disitu kan.. jd aku angkut izz.. dia pon rojer..
biasa la adik beradik sikit.. memang boring laa... abang pulak dah keja.. xdpat follow.. izz la pengganti.. hee

*YA ALLAH pemudahkan segala kerja buat aku.. selamat kan perjalanan kami nanti.

jauh perjalanan luas pemandangan ^^

Thursday, October 6, 2011

exam wehh

exam dah start..
STUDYyyyyy wahai IZZAH!!
hang ni dari dulu malas study.. pe la nak jadi hahhh.. bapak hang hantar jauh2.. dia main main pulak..
chehhhh!! adoiii mana semangat nihh... where does the spirit haaa???
nak dapet dekan.. huhh haremm!
habisnya exam,, tamat lah sudah part 3 kat umt ni.. balik sem kali ni.. mak aku nak datang ambil.. yeehaaaa... pastu pegi ronda2.. tehee

janji janji janji.. sudah janji jangan mungkir la der...
tawar hati dibuat.. huhh bubuh gula sikit.. masam pulak jadinye..
adoiiii!!!
damn it!!

hahh satu lagi.. sem ni,, aku dpat abang.. semangat dia bagi sngat bekesan der.. rajin aku study skang.. hikhik .. masa aku join jadi krew pesta konvo.. marah sangat dia.. sedih aku.. dah lah tacing ngan kawan jugak.. abng pon tacing.. xcakap 3hari.. jumpa pon x paling.. huhhh.. dia cakap, aku degil.. nak exam pon nak enjoy.. aku xheran pon.. masa tu pikir dia bukan abang betul aku pon.. tapi rasa bersalah sangat.. malam last aku bagi bunga ke dia.. hikhikhik dah baik balik dah.. itu yang penting an!!

abang study molek deh! adik dah nak balik cuti sem dah..

*gambaq hanya sekadar hiasan semata-mata


ni masa bday arip.. buat surprise kat umah sewa dia..

jalan2 masa awal sem 3.. dengan junior.. kat muzium terengganu

kat pantai pandak

masa gotong royong kat kampong pe tah.. area sini2 je.. dpat baju kaler oren..


kat setiu wetland.. sampling ikan.. best kat sni.. cantik.. mandi air payau

menyauk ikan.. xder ikan pon.. laju sngat ikan lari..

raya bersama revof.. cam over je muka.. hikhikhik

lompat haa!!

 
wuuuu!!

pompuan pompuan revof taun 2
and last.. don know.. muka kena ceramah ngan abang..  senyum, mata pndang atas ye.. ehee :)