Blogger Backgrounds

Sunday, October 30, 2011

cuti je!

assalammualaikum.. salam sejahtera sume..
hai..hai..hai

birthday aku baru je lepas.. 14/10/11 haritu.. sikit lagi nak lawa tarikh tu.. tiga tahun lagi 14/10/14.. lagi lawa kan.. kan..kan.. hee
apa la akan jd pada tarikh tu.. hurmmm.. semoga pada tarikh tu menemu kegembiraan,kebahagian, dan sama waktu denganya.. BTW kita hanya mampu berharap, harap..harap.. dan harap.. Allah yang menentukan.

sambutan tahun ni nothing special, but special too.. cuti sem bermula.. mak aku travel mai jalan ganu dan ambik aku skali.. izz follow aku..
walaupon xade ape2.. but bersama insan tersayang dan sayangss jadi laa.. bahagia rasa retu, walaupon ada problem lain.. malam dpat mesej.. bila paginye jumpa.. xlupa ucapan itu lagi.. tQ tQ <3

hari tu, seharinnya aku drive dari terenganu sampai tampin negeri sembilan.. agak letih.. potong trela, lori minyak la bagai.. alhamdullillah kami selamat.. mcm xpecaya je aku yg drive,, huhh kembali ke alam nyata.. itu aku!.. hee
sampai Tampin.. terus kuar makan lak kat Melaka,, kat Muara sungai duyung rsanya.. boleh tahan laa.. bnyak seafood,, main sedut sedut siput.. pastu singgah maidin ayer keroh.. besaq la mall depa.. kalah maidin mall  KT oo...







esok tu g ronda Melaka.. aku ngan izz je.. mak aku malas jalan.. redah je lahh.. ronda gitu2 je.. itu budak not in mood laa..huhhh..
rojer arip.. redah g umah dia kat Merlimau..




sampai tampin mak aku kata nak balik utaqha malam tu jugak.. haiyaa maa.. bikin sempott laa.. tido kejap.. sebelum kul 12 mlam bertolak... aku bawak keta tersengguk sengguk.. nak pejam teguk air, then kalih orang sebelah.. sedap tdo dia..
speed je.. xheran dah speedtrap ke hape.. janji aku xngantuk.. masa tu ada trpikir,, haiilaa hantu,, meh la teman aku drive.. hahh ngarut.. mai sungguh baru tau..
benti tido kat tapah sejam..
then bertolak balik.. hantar mak aku kat umah kejap.. pstu trus g alorsetar hantar izz,, dia naik bas.. aku xhntar dia smpai umah coz nak aku p jitra lepas tu.. xsama laluan..
rojer ain.. g umah sewa dia.. rushing2 sebelum ain p kelas.. budak poli xcuti.. depa semua p kelas.. aku tido kat umah dia.. hee

macam keje gilerr pon ada.. siksa diri pon ada..
itulah aku.. apa nak buat.. buat je.. redahhh.. selagi termampu. kita redah.. yeahhhhh
hidup mau happy.. wlaupon tidak happy melanda.. mungkin ini takdir aku :D
orang dengar happy kan,, jalan sana jalan sini.. tapiiii arghhh.!!


*gambar aku xder pon.. banyak kekangan yang berlaku.

balik dari melaka.. g langkawi lak.. jalan2 je. kepuasan yang kurang menjelma.. xpe dugaan.. belum masanya lagi..

No comments:

Post a Comment