Blogger Backgrounds

Tuesday, October 11, 2011

habis dah part 3.

Assalammualaikum & salam sejahtera
apa habaq hampa semua?
yeahhh aku dah habis exam wehh..
perghhh part 3 ni ada satu hari tu dua paper kena perah otak...
dah ler paper yang agak SENANG suam suam kuku.. huhh meme killer la..
tengok kawan2 kaluaq awal.. haishhh xleh jadi.. jeles baq hang..
sabaq2.. haishh aku bukan paa. kluaq lewat sebab nak tiru.. hik2.. jadi laa,,, membantu gak satu dua markah..

habis exam.. pa lagi,, balik laa.. sem ni mak aku mai ambik.. esok mak aku sampai.. semoga perjalanan mak aku berjalan lancar.. ronda ganu 2 hari.. pastu nak terus ke Tampin, N9.. jalan2.. tau dahh.. aku yg kena drive.. ganu ke Tampin 7 jam lebih... pastu tampin ke SP.. lebih kurang 6 jam.. pecah rekod baru lg.. izz follow aku jugak.. hehe xla boring sangat nanti.. mak aku p mana pon bleh jadi kerja,,, agak boring disitu kan.. jd aku angkut izz.. dia pon rojer..
biasa la adik beradik sikit.. memang boring laa... abang pulak dah keja.. xdpat follow.. izz la pengganti.. hee

*YA ALLAH pemudahkan segala kerja buat aku.. selamat kan perjalanan kami nanti.

jauh perjalanan luas pemandangan ^^

No comments:

Post a Comment