Blogger Backgrounds

Saturday, December 24, 2011

Assalammualaikum..haii!! sila jawab tanda kasih.. hehe syang hampa ketat-ketat..ehemm longgar sikit,nnti xleh napas pulak..ghehehehh

lamanya aku tak update blog.. aishh buka blog pon lama dah tidak..
buka2 je.. WOOhaaa tTERHARU sesangat.. :') . ada jugak org berblog walking kat blog yg xseberapa ni dan tinggalkan jejak .. tenkiu kawankawan..


layan lagu nih.. best sngat kalau korang hayati betol2..
lagu ni buat aku bersemangat balik bila aku rasa terjatuh,sedih, sakit dan sama waktu dengannya.. hee
sedikit seBANYAK lagu ni dapat meMOTIVASIkan aku bila aku down....
ye laa.. kadang2 tension xtau nak rujuk sapa,, rujuk diri sendiri la kisahnye..
sebelum buat benda2 yg tak molek mak dengaq, baik kita cari inisiatif untuk memPOSITIFkan otak dan fikiran.. hidup tenang, nyaman sentiasa.. walaweh cam iklan ubat gigi haa..haha.. hahhh hampa paham dok nih.. *xpe klau xpaham sila ulang baca lagi.. haha done :')

aku dan dayang norsila,, tu rmbut tipu je tau, rmbut betul dia lg semart..
gambaq xdak kena mngena.. apaapa pon bole.. teehee :)